Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Ön itt jár: > Kezdőlap >

Szerződési Feltételek (ÁSZF)

elen Általános Szerződési Feltételek (a továbbiakban: ÁSZF) a(z) Szalai Zsuzsanna  Képviseli: Szalai Zsuzsanna (postai cím és székhely: 9700 Szombathely Mátyás Király utca. 34., adószáma: 68046947-2-38, e-mail cím: szabozsuzsee@gmail.com ,Telefon: +36 30 569 3010; a továbbiakban: Szolgáltató) által a  www.ardorado.hu és www.árdorado.hu weboldalon (a továbbiakban: Weboldal) nyújtott elektronikus kereskedelmi szolgáltatásokat (a továbbiakban: Szolgáltatás) igénybe vevő felhasználó (a továbbiakban: Felhasználó jogait és kötelezettségeit tartalmazza. (Szolgáltató és Felhasználó a továbbiakban együttesen: Felek).

Jelen ÁSZF a Szolgáltató szolgáltatásának használatára vonatkozik. Ön a Weboldalon történő regisztrációval, illetve a Weboldal használatával elfogadja jelen ÁSZF-et, ezért azt a Weboldal használata előtt tanulmányozza át.

1. Általános tudnivalók, a Felek közötti szerződés létrejötte

1.1. A jelen ÁSZF hatálya kiterjed a Magyarország területén nyújtott minden olyan elektronikus kereskedelmi szolgáltatásra, amely a Szolgáltatás igénybevételével történik. A megrendelés elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, amelyre a Polgári Törvénykönyvről szóló 2013. évi V. törvény, az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény vonatkozik. Szolgáltató tájékoztatja a Felhasználókat, hogy jelen Szolgáltatásra, illetve a Felek közötti szerződésre a fogyasztó és a vállalkozás közötti szerződések részletes szabályairól szóló 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet rendelkezései nem vonatkoznak.

1.2. Jelen ÁSZF irányadó akkor is, ha a Szolgáltató szolgáltatása más weboldalon keresztül érhető el. Irányadó továbbá a Szolgáltató szolgáltatásának minden olyan felhasználási módjára (mobil weboldal, mobil alkalmazások, Facebook oldal, stb.), amelyeken keresztül a Szolgáltató rendelési rendszere elérhető.
 
1.3. A Weboldal segítségével a Felhasználók használati cikkekekt (továbbiakban- Árúk) rendelhetnek házhoz szállításra vagy elvitelre.

1.4. A rendelési folyamatot kezelő rendszer, mint Szolgáltatás ingyenes, az Áruk pedig ugyanannyiba kerülnek, mintha azt telefonon vagy személyesen rendelné meg a Felhasználó.

1.5. A Weboldalon található tartalom, ajánlatok, Szolgáltató szolgáltatásának jellege miatt állandóan változnak. Szolgáltató kimondottan törekszik arra, hogy mindig aktuális tartalmat és ajánlatokat jelenítsen meg.
 
1.6. Szolgáltató és a Felhasználó között a szerződés a rendelés feladására és  az áruk kiszállítására vonatkozóan jön létre a megállapodás.
 
1.7. A megkötött szerződés írásban foglaltnak minősül. A szerződés írásban tárolt adatai megegyeznek a rendelés adataival.
 
1.8. Szolgáltató fenntartja a jogot, hogy a tartalmat és az ajánlatokat részlegesen vagy teljesen az összes Felhasználó, vagy a Felhasználók egy csoportja számára korlátozza vagy letiltsa.
 
1.9. A Szolgáltatást bárki jogosult igénybe venni, amennyiben a Weboldalon érvényesen és sikeresen regisztrálja magát, továbbá magára nézve kötelezőnek ismeri el a jelen ÁSZF-ben foglaltakat. A Weboldalon kizárólag 18. életévüket betöltött természetes személyek regisztrálhatnak.
 
 
2. Regisztráció

2.1. A Weboldalon történő megrendelés kizárólag regisztrált felhasználók számára lehetséges. A regisztráció során az adatlap kitöltésekor a következő adatok megadása szükséges:

  • teljes név*
  • termék név*
  • e-mail cím*
  • darabszám*
  • szállítási cím (utcanév, házszám, település, irányítószám)*
  • telefonszám*
 
2.2. A megadott adatok pontosságáért, aktualitásáért és valóságtartalmáért kizárólag a Felhasználó felel. Szolgáltató kizár mindenfajta felelősséget, amely a Weboldalon megadott adatok helytelenségéből, elírásból vagy nem valós adatok megadásával összefüggésben merül fel. Szolgáltatót az Felhasználó által tévesen és/vagy pontatlanul megadott adatokra visszavezethető szállítási késedelemért, illetve egyéb problémáért, hibáért semminemű felelősség nem terheli. A Felhasználó köteles a regisztrációhoz tartozó jelszavát titokban tartani és gondosan kezelni. Szolgáltatót nem terheli felelősség az abból adódó károkért, ha a Felhasználó a jelszavát elfelejti, vagy az illetéktelenek számára bármely nem a Szolgáltatónak felróható okból hozzáférhetővé válik.
 
2.3. Szolgáltató fenntartja a jogot, hogy a Felhasználó regisztrációját elfogadja, vagy indoklás nélkül visszautasítsa.
 
 
3. Megrendelés

3.1. A megrendelést a Szolgáltató Weboldalán keresztül kizárólag a regisztrált Felhasználótól és csak akkor fogadja el, ha a Felhasználó a megrendeléshez szükséges valamennyi adatot maradéktalanul kitölti. Szolgáltatót az Felhasználó által tévesen és/vagy pontatlanul megadott rendelési adatokra visszavezethető szállítási késedelemért, illetve egyéb problémáért, hibáért semminemű felelősség nem terheli.

 
3.2. Szolgáltató a rendelés feladása után e-mailben , vagy telefonon felveszi a Felhasználóval a kapcsolatot és egyeztetik a rendeléssel kapcsolatos részleteket, kiszállítást, fizetési részleteket.
 
3.3. A Felhasználó a Szolgáltatás igénybevételén keresztül történő rendelés leadásával egyidejűleg elfogadja a Szolgáltató árukiszállításra vonatkozó ajánlatát is. Az ajánlat  a szállítási módtól függően változhat. Ezen ajánlat elfogadásával szerződés jön létre a Felhasználó és a Szolgáltató között. A rendelés leadásával a Felhasználó elfogadja a szerződési feltételeket, melyeket Szolgáltató a szolgáltatásában feltüntetett. A Szolgáltató nem kötelezhető a rendelés teljesítésére, de erről a Felhasználót értesíteni köteles.
 
3.5. A rendelés teljesítésével kapcsolatban Szolgáltató semmilyen kártérítésre nem kötelezhető.
 
3.6. A Felhasználó a megrendelés leadásával kijelenti, hogy a jelen ÁSZF-et elfogadja és magára nézve kötelezőnek ismeri el.
 
 
4. Fizetési feltételek

4.1. A rendelés értékének kiegyenlítése előre utalással, utánvéttel, készpénzben vagy utalással lehetséges. A rendelési érték kifizetése akkor válik esedékessé, amikor a rendelést Szolgáltató Felhasználó részére továbbította. A rendelési értéket a kiszállításnál maga a Felhasználó készpénzben l fizeti meg a Szolgáltató számára.

Az online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja,MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013

A bankkártyás fizetés biztonságát az SSL védelem garantálja.

5. Elállás

5.1. A rendelés azonnali kiszállítás vagy elvitel esetén a Felhasználó által nem mondható le. Kivételt képez ez alól, ha a Felhasználó – akár indoklás nélkül – a rendelés feladása után 5 percen belül jelzi a Szolgáltatónak írásban.
 
5.2. Szolgáltatónak nem áll módjában a megrendelést követően visszatérítést adni, amennyiben a megrendelés már feldolgozásra került.
 
6. Panaszkezelés

6.1. A Felhasználó a Szolgáltatás igénybevétele során esetlegesen felmerülő panasz, reklamáció, adatbeviteli hiba esetén a Szolgáltatóval az alábbi elérhetőségek valamelyikén veheti fel a kapcsolatot:

Postázási cím: 9700 Szombathely Mátyás Király 34

 

E-mail cím: szabozsuzsee@gmail.com

 

Telefonszám: 36203955541

 
 
A Szolgáltató panaszkezelése minden esetben térítésmentes.
 
6.2. Szolgáltató az azonnali megoldást igénylő problémát haladéktalanul megvizsgálja és lehetőség szerint azonnal orvosolja, minden más esetben pedig 24 napon belül válaszol a felmerült panaszra.
 
6.3. A Felhasználó a kiszállított árukkal kapcsolatos minőségi kifogás esetén a Szolgáltatóhoz fordulhat, ezzel kapcsolatos igényét kizárólag vele szemben tudja érvényesíteni.
 
6.4. Szolgáltató a panasz kezelése és dokumentálása céljából a Felhasználó írásban  megfogalmazott panaszát rögzíti.
 
 
7. Személyes adatok kezelése

7.1. A Felhasználó személyes adatainak kezelésére vonatkozó részletes szabályokat a Szolgáltató adatkezelési tájékoztatója tartalmazza.

7.2. Szolgáltató fenntartja a jogot a rendelés törlésére, vagy a felhasználói fiók zárolására visszaélés gyanúja esetén, illetve az akció részleteinek előzetes értesítés nélküli módosítására, annak azonnali felfüggesztésére.

7.3. A tranzakcióval való visszaélés feljelentést vonhat maga után.

8. Záró rendelkezések

8.1. Szolgáltató által üzemeltetett Weboldal biztonsági foka megfelelő, azonban javasoljuk, hogy tegye meg az alábbi óvintézkedéseket: használjon vírus és spyware védelmi szoftvereket friss adatbázissal, telepítse az operációs rendszer biztonsági frissítéseit. A Weboldal használata feltételezi az Felhasználó részéről az internet technikai és műszaki korlátainak ismeretét és a technológiával együtt járó hibalehetőségek elfogadását.

8.2. Szolgáltató nem felelős semmilyen kárért, amely a Weboldalra való csatlakozás miatt következett be. Az Ügyfelet terheli a számítógépe, illetve az azon található adatok védelmének kötelezettsége.
 
8.3. Kifejezetten tilos a Weboldalon törvényileg nem engedélyezett tartalmak továbbítása, közlése, megosztása. Szolgáltató fenntartja a jogot a Felhasználók által feltöltött tartalmak törlésére.
 
8.4. A szerződés mind a Felhasználó, mind a Szolgáltató részéről indoklás nélkül, a Felhasználónak illetve az Ügyfélszolgálatnak küldött e-mail útján felmondható.
 
8.5. Szolgáltató nem veti alá magát semmilyen magatartási kódex rendelkezéseinek.
 
8.6. Szolgáltató bármikor jogosult jelen ÁSZF feltételeit egyoldalúan módosítani. Az esetleges módosítás a Weboldalon való megjelenéssel egyidejűleg lép hatályba.